paramenttop

Olivé Rueda li ofereix una enorme selecció de parament. Disposem de productes d'un sol ús com són plats, gots i coberts de diversos colors, així com una línia eco responsable, articles respectuosos amb el medi ambient.
També destaquem els tovallons personalitzats i tovalles personalitzades que donaran un toc personal a la seva taula, ja sigui en un restaurant, una cafeteria, un bar o un forn de degustació.

TOVALLONS

A Olivé Rueda entenem la importància dels tovallons com a accessoris de taula d'un sol ús. Un tovalló de mala qualitat ens pot arruïnar el negoci en fer que els clients no vulguin tornar. Dins de la nostra selecció, vostè trobarà una sèrie de tovallons disponibles en diverses mides i colors, d'una, dues o tres capes, d'excel•lent qualitat i un tacte molt suau. Restaurants, serveis de càtering o forns de degustació els utilitzen diàriament. Consulti'ns sense compromís davant de qualsevol dubte.
 
•    Tissue, fundes per a coberts, dispensadors de tovallons, tovallons personalitzats.


TOVALLES

De la mateixa manera que un envàs vesteix un producte, podem dir que unes bones tovalles vesteixen una taula. A Olivé Rueda li oferim una gran selecció de tovalles amb les seves variants. Vostè pot optar per tovalles de cel•lulosa, tovalles de tissue o tovalles de TNT, en funció de les necessitats. A més, si la seva necessitat també és comunicar, triï els materials personalitzats, una opció molt estesa degut al seu alt impacte en els comensals.

•    De cel•lulosa, tissue, TNT, personalitzades.


PRODUCTES D’UN SOL ÚS

A Olivé Rueda li oferim una gran varietat de productes d'un sol ús, enfocats al canal Horeca, alimentació, forns i pastisseries. En el nostre catàleg, trobarà gots, plats, coberts, escuradents i una gran quantitat d'articles que solucionaran totes les seves necessitats de negoci. Disponibles en una gran varietat de colors, models, formes i materials. Existeixen també en la seva versió eco responsable, integrats dins de la "Línia verda". També li oferim la possibilitat de personalitzar els productes d'un sol ús: informi-se'n sense compromís.

•    Plats, escuradents, gots, tovallons humits, copes, productes d’un sol ús eco-responsables, coberts, productes de degustació, palletes, personalitzats, broquetes.

More in this category: « Envasos Neteja Industrial »