ACCESSORIS PER A BOSSES

Tenim dos tipus d'accessoris per a bosses: els tancadors metàl·lics, indicats per facilitar-ne el tancament i l'apertura; i les cintes adhesives, una opció que li permet personalitzar les cintes mateixes amb la imatge corporativa de l'empresa, i així aconseguir un impacte més gran i un millor posicionament del seu negoci.

TANCAMENT PER A BOSSES

Els tancaments ens proporcionen una manera fàcil i ràpida d'obrir i tancar les bosses. Són ideals per a forns, botigues de dolços i molts altres comerços en general. Molt utilitzats en alimentació, permeten mantenir la bossa tancada i obrir-la després. Un dels complements per a bosses que no pot faltar en el nostre negoci.

CINTES PER A BOSSES

Molts negocis necessiten un sistema de bosses segur i fàcil, degut a la moda de 'serveixi's vostè mateix'. Aquests complements de bosses són molt importants per evitar que el producte es deteriori. Les cintes adhesives per tancar bosses ens permeten un tancament segur i hermètic per a la conservació del producte. Tota mena de comerços, des de fruiteries a forns de pa passant per botigues de bijuteria o de regal utilitzen aquests sistemes de tancament cada dia, i molts opten per la personalització de les cintes adhesives, imprimint-hi la marca o el logo.

 

 

More in this category: « BOSSES DE PAPER BOSSES DE TELA »