envasostop

Olivé Rueda
es caracteritza per la capacitat d'oferir una gran varietat d'envasos adaptats a tots els productes que vostè es pugui imaginar, disponibles en molts formats, mides i materials.
De plàstic, de paper, de cartró, de porexpan, d'alumini i de metacrilat.
Tots són molt resistents.
Els envasos de paper i de cartró es poden personalitzar.


ENVASOS DE PAPER

La presentació dels productes és un aspecte importantíssim per a la satisfacció dels clients. A Olivé Rueda el podem ajudar amb la nostra selecció d'articles; càpsules per a magdalenes, blondes i rodals, i motlles per a forn. Amb els nostres envasos, els seus productes guanyaran en elegància i estil. I si encara vol més, els envasos de paper personalitzat són la seva opció. Imprimeixi'ls amb la imatge del negoci i aconseguirà que els clients valorin molt més els seus productes i arribin a identificar-se amb la marca.

•    Blondes i rodals, càpsules per a magdalenes, motlles per a forn, personalitzats.


ENVASOS DE CARTRÓ

Olivé Rueda li presenta una selecció d'envasos de cartró per cobrir les necessitats del seu negoci: gots, terrines, safates i plats, formats, tires, discos, oueres i cubetes. I per si vostè vol diferenciar-se de la competència, li oferim els envasos de cartró personalitzats, amb què aconseguirà una imatge més profesional i augmentarà la fidelització dels clients.

•    Gots de cartró, terrines de cartró, safates i plats de cartró, formats de cartró, tires de cartró, discos de cartró, oueres de cartró, cubetes de cartró, envasos de cartró personalitzats.


ENVASOS PLÀSTIC

Una àmplia selecció d'envasos de plàstic per conservar tota mena de productes d'alimentació: amanides, sandvitxos, embotits, pastissos, ous i un gran nombre d'altres articles. Sigui quin sigui el seu sector d'activitat, amb nosaltres trobarà l'envàs de plàstic que més li convingui, ja que disposem de diversos dissenys i mides, sense oblidar els envasos de plàstic personalitzats, amb els que podrà individualitzar la comunicació i diferenciar-se de la competència. Sol•liciti'ns assessorament, estarem encantats de poder ajudar-lo.

•    Gots i plats de plàstic, cubetes, oueres, lleteres, envasos per a aliments i tall, envasos personalitzats, terrines, envasos per a microones, per a soldadura termosellable, envasos per a sandvitxos, per a amanides.


ENVASOS POREXPAN

Una selecció d'articles de porexpan pensats per facilitar-li el treball. Degut a l'elevada versatilitat, robustesa, solidesa i pes reduït, els envasos de porexpan són una opció econòmica i fiable, A més, gràcies a la gran capacitat d'aïllament tèrmic que ofereixen, són l'envàs ideal per a aliments a altes i baixes temperatures. Gots, plats, safates estàndard i safates isotèrmiques, són alguns dels productes que trobarà al nostre catàleg, a més dels envasos de plàstic personalitzats, l'opció més encertada si busca la diferenciació dels envasos i el posicionament de la seva marca en el mercat.   

•    Plats i gots de porex, safates, envasos isotèrmics.

ENVASOS D’ALUMINI

Els envasos d'alumini són l'opció més escollida degut a la gran varietat de mides i formats: rodons, rectangulars o quadrats. L'alumini és una bona opció per a la conservació dels aliments. Gràcies a la seva qualitat, permet una protecció òptima dels productes envasats, i no en modifica ni l'olor ni el sabor, tant si es tracta d'aliments frescos com si són cuinats. Estan dissenyats perquè se'ls pugui utilitzar tant amb tapa com sense, en funció de les necessitats, i també és possible personalitzar-los mitjançant la impressió de la marca del seu negoci a la tapa.

•    Env. Alum. Rodons, rectangulars, ovalats, personalitzats.


ENVASOS METACRILAT

El metacrilat és un material relativament poc conegut, però molt valorat pels usuaris, gràcies a la resistència, fàcil manteniment i durabilitat que ofereix. A Olivé Rueda disposem d'envasos de metacrilat en productes com ara safates, una opció perfecta per a la presentació de productes alimentaris a les vitrines de carnisseries, peixateries, xarcuteries i pastisseries. Aquestes safates de metacrilat són fàcils de netejar, i molt brillants i elegants.  

•    Safates de metacrilat.

More in this category: « Packaging Parament »