Reglament General de Protecció de Dades

En compliment del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les dades facilitades per vostè, així com els que es generin durant la seva relació amb la nostra entitat, seran objecte de tractament amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit, la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial, així com, opcionalment, enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis.

La legitimació del tractament serà en base al seu propi consentiment. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'informem també que les seves dades seran cedides en tots aquells casos en què sigui necessari per al desenvolupament, compliment i control de la relació entitat-client i prestació de serveis derivada de la mateixa o en els supòsits en què ho autoritzi una norma amb rang de llei.

En aquest sentit, les seves dades podran ser cedides, sense caràcter limitatiu o excloent, a l'Administració Tributària, entitats financeres (per cobrament dels serveis) o gestoria administrativa (per a la realització de la comptabilitat i declaracion d'impostos). Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per a això podrà enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé dirigir un escrit a OLIVE-RUEDA S.L. C/Roser Dolcet 19-21, Polígon Industrial Santa Magdalena, 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona), adjuntant còpia del seu DNI.


A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent (AEPD, a Espanya) per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.