soluciosostenible titul

BAMBU

BAMBÚ

El bambú és la planta que més ràpid creix al món, creixent fins a 24 polzades per dia. Necessitant molt poca aigua i amb zero productes químics.

 
MIDÓ DE BLAT DE MORO

MIDÓ DE BLAT DE MORO

Un cop és convertit en polièster termoplàstic conegut com PLA, el midó de blat de moro és exactament igual de fort que el plàstic convencional, només que és completament compostable.
Encara que, no pot ser sotmès a altes temperatures. PLA és un material molt versàtil que pot ser usat de moltes formes.

 
CANYA DE SUCRE

CANYA DE SUCRE

La canya de sucre, també  anomenada polpa o bagàs, ve del residu natural de la collita de la canya de sucre. Abans aquest material era considerat inútil i es destruïa.

 
FUSTA

FUSTA

Fusta provinent de boscos controlats localitzats per tot el món.

 
RECICLABLE

PLÀSTIC RECICLAT & PLÀSTIC RECICLABLE

El polietilè tereftalat o PET és un plàstic reciclat fet a partir de combustibles fòssils com gas natural que fem servir per fer ampolles i altres productes transparents. PET continua sent reciclable, assegurant que el material és sostenible i deixa la menor empremta possible en el medi ambient.

 
PALMA

FULLA DE PALMA

Ecològics només mitjançant la recopilació de les fulles de la palmera, que naturalment s’assequen, cauen, i es regeneren tot pel seu compte.

 
PAPER

CARTRÓ & PAPER

Els nostres productes de cartró i paper són naturals i reciclables, i són una bona alternativa als productes de plàstic. Són envasos biodegradables.
More in this category: Contactar »