neteja top

Olivé Rueda presenta una gran selecció de productes de neteja i higiene, de gran utilitat per a qualsevol sector. Dins d'aquesta gran selecció, disposem de bosses d'escombraries industrials, articles de cel•lulosa industrial com ara el rotlle per assecar les mans i el rotlle camilla, i els seus dispensadors respectius, els guants de plàstic, de làtex i d'altres materials. Sense oblidar els complements d'higiene d'un sol ús com ara bates o mascaretes i d'altres utensilis de neteja com escombres, mopes, baietes universals o baietes de microfibra. Quant a productes químics, disposem de desgreixadors, suavitzants, desinfectants i molts altres. Destaquem la personalització dels plans de neteja per a cuines, obradors i banys, específics per a cada espai.
•    Domèstiques, industrials.

CEL•LULOSA INDUSTRIAL

La neteja i la higiene són factors de gran importància en qualsevol negoci. Per aquesta raó, li oferim un extens catàleg de cel•lulosa industrial enfocat a cobrir les necessitats de tots els sectors. Tenim el rotlle eixugamans, el rotlle llitera, el rotlle higiènic i les tovalloles de mans. També oferim els dispensadors de cada article.
•    Rotllo eixugamans, r. Higiènics industrials, r. Per a llitera, tovalloles de mà, dispensadors.


CEL•LULOSA DOMÈSTICA

 A Olivé Rueda disposem d'un gran catàleg de cel•lulosa domèstica, orientat a l'ús particular com la cel•lulosa de cuina, el paper higiènic o els mocadors i tovallons de cel•lulosa. Articles tots ells fabricats amb matèries primeres de gran resistència i capacitat d'absorció.
•    Paper de cuina, paper higiènic, mocadors de cel•lulosa.


GUANTS

Existeix una gamma molt extensa de guants, en funció del material o producte a tractar. A Olivé Rueda en tenim de tota mena per cobrir les necessitats particulars de cada sector. Guants de plàstic, guants de làtex o guants de nitril, disponibles en diverses talles i colors. Sense oblidar els dispensadors de guants, molt còmodes i pràctics, que en faciliten la feina i, alhora, l'ús. Davant de qualsevol dubte, consulti'ns i l'ajudarem a decidir quin és el guant més indicat per a vostè.
•    De plàstic, de goma, de làtex, de vinil, de nitril, metàl•lics, manyoples per a forns, dispensadors de guants.

COMPLEMENTS D’HIGIENE D’UN SOL ÚS

A Olivé Rueda tenim els complements d'higiene d'un sol ús: bates, mascaretes, davantals o kits de visita, amb tot inclòs. Es tracta d'articles elaborats amb les millors matèries primeres i que han passat els controls de qualitat al llarg de tot el procés de producció.
•    Bates d’un sol ús, mascaretes d’un sol ús, casquets d’un sol ús, davantals d’un sol ús, sabatilles d’un sol ús, kits de visita, tangues d’un sol ús.

UTENSILIS DE NETEJA

A fi d'aconseguir una neteja exhaustiva, convé disposar dels millors productes, Olivé Rueda els ofereix mitjançant un ampli catàleg d'eines de neteja. Des de contenidors, escombres o motxos de diversos materials fins a escombretes de WC o recollidors. Tenim solucions per a totes les necessitats d'higiene.
•    Contenidors i papereres, carros de netja, escombres, pals de fregar, tirassos, bastidors, pals de neteja, recollidors, raclets, cubells i escombretes per a WC.

BAIETES

Disposem de baietes de microfibra, fibra verda, protectores d'ungles i de molts altres tipus. Triï la seva baieta segons la superfície que s'hagi de netejar. Si té dubtes, truqui'ns i l'assessorarem sense compromís.
•    De microfibra, universals, fibra verda, reixeta, draps de cuina, protector d’ungles, nanas metàl•liques, fregalls, rotlles de drap.

PRODUCTES DE NETEJA

A Olivé Rueda sabem que, sigui quin sigui el seu negoci, la neteja és un factor importantíssim per aconseguir la satisfacció dels clients. Per aquesta raó, li proposem la millor gamma de productes de neteja i higiene per garantir la desinfecció total de les superfícies tractades. Des de desgreixadors a lleixiu passant per netejavidres i desinfectants, totes les seves necessitats quedaran cobertes amb els nostres productes.
•    Desgreixadors, desinfectants, bactericida, amoniacal, sabó rentavaixelles, ambientadors, líquid WC, netejador acer industrial, salfumant, detergent rentadores, serradures sintètiques, suavitzant, abrillantador, sabó de mans, líquid per a sóls i parquets, netejavidres, netejador multiús, insectivides, dessembussador, lleixiu, aigua destil•lada, líquid per a moquetes i tirassos, sal per a rentavaixelles i descalcificadors.

DOSIFICADORS

Molts clients valoren positivament disposar del dosificador, ja sigui al bany del seu negoci o al box del taller. Aconseguir un espai confortable i pràctic és un objectiu important per a molts clients. A Olivé Rueda, vostè pot trobar dosificadors de plàstic, molt econòmics i resistents, així com també d'acer inoxidable, més elegants i fabricats amb materials de primera qualitat. Demani pressupost segons les necessitats i l'assessorarem sobre el dosificador que més li convingui.


PLANS DE NETEJA

Els plans de neteja no són idèntics entre un negoci i un altre. A Olivé Rueda li proporcionem els productes que vostè necessita per poder exercir l'autocontrol necessari segons la legislació vigent. Plans de neteja per a obradors, cuines o banys, tots personalitzats per a cada empresa. A partir de les característiques de les superfícies a netejar i dels aliments que hi estaran en contacte, es determinen els mètodes a seguir i els protocols d'actuació corresponents. Sol•liciti el seu pla de neteja i l'assessorarem, sense cap compromís ni cost per part seva, segons el negoci a cobrir.
•    Obradors, cuines i banys.

More in this category: « Parament